Antet Prima pagina
Catalog produse
Marci produse
SSL

Returnarea produselor

Conform ordonantei 130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris sau telefonic comerciantului ca doreste sa returneze produsul comandat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, depasirea celor 10 zile lucratoare duce la anularea posibilitatii returnarii produsului.

Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie sa nu fi fost folosit niciodata si sa aiba toate etichetele cu care a venit, ambalajul original, sa nu se cunoasca ca a fost desfacut ambalajul, deteriorarea ambalajului sub orice forma atrage neacceptarea returnarii produsului si va fi trimis inapoi pe cheltuiala clientului. Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri,  zgarieturi, socuri, etc sau numere seriale sterse sau modificate.

Produsul se returneaza doar prin curier pe cheltuiala clientului, exceptie facand doar cazul in care nu ati primit ceea ce ati comandat, atunci comerciantul va suporta cheltuielile de transport. Doar produsele comandate prin curierul cu care avem contract pot fi returnate, celelalte comandate prin posta sau alt curier nu pot fi returnate decat daca se va stabili dinainte o intelegere in sensul acesta. Banii vor fi returnati in termen de maxim 15 de zile lucratoare de la returnarea produsului, taxa de transport nu se returneaza.

 

 Returul produselor se face la adresa  Com Balotesti, Strada cu brazi, nr.12, judet ilfov,   contact 

0731 12 90 23

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Noutati
Lenjerie de pat bumbac satinat BS-104

 

Pret: 189.00 Lei

Pret: 125.00 Lei

Newsletter
Informatii
Curs valutar
Website detinut de TIVOLI HOME S.R.L., CIF: 34086694, Reg.Com: J23/438/2015