logo
LIVRARE GRATUITA
LA COMENZI DE PESTE 399 LEI
CALITATE GARANTATA
CU LIVRARE IN 24 DE ORE
VA RETURNAM BANII IN 3 ZILE
DACA SUNTETI NEMULTUMIT DE PRODUS
0731 12 90 23
contact@lenjerii-casa.ro L-S 10:00-18:00
Catalog produse
Marci produse
SSL

Termeni si conditii

Condiţii comerciale

 

 

 SC TIVOLI  HOME SRL , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/438/2015, avand Codul Unic de Inregistrare 34086694, companie care administreaza site-ul www.lenjerii-casa.ro, denumita mai departe TIVOLI HOME SRL.

 

 Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.lenjerii-casa.ro, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. www.lenjerii-casa.ronu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TIVOLI HOME SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului lenjerii-casa.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TIVOLI HOME SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al TIVOLI HOME SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

TIVOLI HOME SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul lenjerii-casa.rosi nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TIVOLI HOME SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. TIVOLI HOME SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. TIVOLI HOME SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au TITLU DE PREZENTARE, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). TIVOLI HOME SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, TIVOLI HOME SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Pentrupat.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

TIVOLI HOME SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a furnizorului.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul in care, clientul efectueaza plata efectiva a comenzii. Factura, din interiorul coletului tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul LENJERII PENTRU CASA SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (0%), daca este cazul, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. TIVOLI HOME SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 499 RON (inclusiv TVA).

LENJERII PENTRU CASA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TIVOLI HOME SRLcare includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. TIVOLI HOME SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre TIVOLI HOME SRL la adresa de e-mail contact@lenjerii-casa.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul TIVOLI HOME SRLL. In acest caz, TIVOLI HOME SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul lenjerii-casa.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site sau pe contul de Facebook dupa o aprobare prealabila.TIVOLI HOME SRL  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TIVOLI HOME SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TIVOLI HOME SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. TIVOLI HOME SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul lenjerii-casa.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea TIVOLI HOME SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. TIVOLI HOME SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Pentrupat.ro.

LENJERII PENTRU CASA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul lenjerii-casa.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris TIVOLI HOME SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de transpot conform legilor romanesti.

Pentru orice astfel de cerere sau notificare va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe adresa contact@lenjerii-casa.ro.

Atentie! Nu primim colete retur cu plata ramburs. Primim retururi doar prin firme de curierat rapid.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi solicitarea respectiva.

ATENTIE! PRODUSELE DIN CATEGORIA "LICHIDARI STOC" NU SE POT RETURNA!

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe lenjerii-casa.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile calendaristice de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

Politica de cookie este pusa la dispozitie de [COMPLETATII NUMELE FIRMEI] definit ca furnizor de servicii [COMPLETATII NUMELE SITEULUI] definit in acesti termeni si conditii ca site-ul de furnizare.

 

Ce este un cookie?

Un cookie este o bucata de date sau text pe care un site web o stocheaza pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care acceseaza site-ul. Acestea permit compararea si intelegerea modului in care vizitatorii navigheaza pe pagina noastra web, astfel putem imbunatatii procesul de navigare.

Scopul acestora pe site-ul nostru este de a cunoaste performanta site-ului, sau de a analiza vizitatorii, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web. Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pentru o perioada declarata in browser sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Furnizorul de servicii pastreaza controlul deplin asupra datelor colectate prin cookie-urile per sesiune si fixe. Site-ul de furnizare va afisa cookie-uri pe urmatoarele browsere: Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, Opera.

 

Cookie-urile in mediile sociale si de publicitate online

Furnizorul de servicii este prezent pe mai multe site-uri de socializare. Site-ul furnizorului de servicii nu trimite cookie-uri prin afisarea de link-uri catre canalele noastre sociale atunci cand navigati pe site-ul nostru.

Puteti urmari link-urile de pe paginile noastre de exemplu Facebook, Twitter, Instagram, Google +, LinkedIn si Pinterest, fiecare retea de socializare avand propriile metode de a solicita acceptul pentru a plasa cookie-uri asupra carora nu avem control. YouTube are propriile politici cookie si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control. Nu exista nicio instalare de cookie-uri de pe YouTube pana cand nu sunteti de acord cu cookie-urile You Tube.

In mod similar, accesand paginile de socializare exemplificate Facebook, Twitter, Instagram, Google +, LinkedIn si Pinterest de pe site-ul nostru, veti fi redirectionat catre paginile de socializare care are propriile politici de control si politici de confidentialitate asupra carora nu avem control.

In cazul campaniilor active de publicitate online, acceptul dumnevoastra este declarat de optiunea confirmata in browser, existand posibilitatea sa se realizeze afisari ale bannerelor publicitate in functie de preferintele dumnevoastra. Utilizarea datelor de caracter personal se va face doar cu acceptul dumnevoastra explicit.

 

Masuri de precautie

Timpul de expirare al cookie-ului este conform datei de expirare declarata in browser. Cookie-ul folosit de catre site-ul nostru este utilizat pentru colectarea datelor privind adresa IP, locatia, tara, regiunea, orasul, data vizitarii site-ului nostru, pagina accesata in acel moment de catre vizitator, URL-ul paginii accesate in acel moment de catre vizitator, legaturi catre un domeniu extern ce a fost accesat, rezolutia ecranului dispozitivului utilizatorului sau cautarile in site.

Pentru imbunatatirea experientei dumnevoastra pe site-ul nostru, folosim sisteme de analiza agregata anonime a traficului, pentru a securiza site-ul de furnizare si a obtine statistici de marketing si de activitate a vizitatorului pe site.

Acceptarea cookie-ului va colecta date referitoare la:

 • Adrese IP

 • Locatia: tara, regiune, oras, coordonate de latitudine si longitudine (Geolocation)

 • Data si ora afisari mesajului cookie (sau a vizitarii site-ului)

 • Titlul paginii accesata in acel moment

 • URL-ul paginii accesate in acel moment

 • URL-ul paginii cel mai accesate

 • Rezolutia dispozitivului (computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator) de pe care acceseaza site-ul

 • Timpul si locatia in functie de regiunea unde se acceseaza site-ul

 • Fisierele ce sunt accesate sau descarcate

 • Legaturi catre un domeniu extern ce a fost accesat printr-un link de legatura

 • Viteza de incarcare a paginii

 • Limba pe care o foloseste browswerul de pe care s-a accesat site-ul

 • Versiunea browserului

 • Plugin-urile versiunii de browswer accesat (PDF, Flash, Java,...)

 • Limba paginii accesate

 • Diferite campanii / oferte accesate

 • Evenimentele accesate

 • Cautarile in site

 • Data si timpul primei vizitari a site-ului sau a paginii

 • Data si timpul vizitarii paginii anterioare accesarii site-ului

 • Numarul de accesari ale fiecarui vizitator pe site

 

Vrei sa nu mai primesti cookie-uri?

In cazul in care nu doresti sa mai primesti cookie-uri, renuntand la urmarirea de catre site-ul web, poti configura browser-ul de Internet pentru a le sterge de pe unitatea hard disk a calculatorului sau pentru a va anunta in atunci cand se vor reinstala.

Toate browserele moderne (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, Opera) ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor.

Aceste setari se gasesc de regula in meniul �optiuni� sau in meniul de �preferinte� al fiecarui

browser. Daca dezactivati salvarea cookieurilor sau folositi modul Private / Incognito cu care majoritatea browserelor sunt dotate, toate sistemele pe care le utilizam, interne sau terte, vor tine cont de aceste optiuni, existand posibilitatea ca unele facilitati oferite pentru dumnevoastra in calitate de utilizator sa nu functioneze corect.

Daca dezactivati complet cookieurile din browser exista posibilitatea ca totusi sa colectam cateva date generice ale sesiunii de lucru pentru a avea un nivel de securitate ridicat, dar aceste date nu vor fi procesate ca date de marketing.

 

 

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
Website detinut de TIVOLI HOME S.R.L., CIF: 34086694, Reg.Com: J23/438/2015

lenjerii-casa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.